InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Online diensten voor uw bedrijfsvoering
Verhoog uw productiviteit met de online diensten van InstallatiePortal. Wij bieden u diverse applicaties waarmee u uw bedrijfsvoering handiger, efficiënter en voordeliger maakt. Met de online diensten van InstallatiePortal heeft u altijd en overal toegang tot al uw applicaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een offerte maken, calculeren met de UNETO-VNI calculatietijdnormen en technische specificaties mobiel raadplegen bij een klant. Bovendien is de informatie altijd actueel. Maar kunt bijvoorbeeld ook op uw eigen computer een fraaie folder samenstellen en deze met één druk op de knop laten drukken.

Veel diensten zijn voor leden van UNETO-VNI gratis. Voor enkele diensten dient u een extra abonnement af te sluiten. Klik hier voor het complete dienstenoverzicht of download hier het aktuele dienstenoverzicht.


Het Laatste Nieuws


UNETO-VNI Tijdnormen 2016 beschikbaar
Geplaatst op donderdag 21 april 2016 om 14:28  |  Bron: InstallatiePortal
De ‘calculatietijdnormen uitgave 2016’ zijn als importbestand en handboek beschikbaar gemaakt binnen Online Kantoor. Tevens zijn de tijdnormen als digitaal handboek beschikbaar voor gebruikers die geen Online Kantoor toepassen, op onlinediensten.uneto-vni.nl. De wijzigingen die in 2016 zijn doorgevoerd zijn vermeld op de webpagina van het betreffende handboek. Lees meer »
Tweede Kamer akkoord met Wet private kwaliteitsborging (22-2-2017)
Geplaatst op woensdag 22 februari 2017 om 14:56  |  Bron: InstallMedia
De Tweede Kamer heeft op 21 februari met een ruime meerderheid ingestemd met de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Hiermee komt een einde aan vijftien jaar politieke discussies over dit onderwerp. UNETO-VNI is positief over de kwaliteitsimpuls die uitgaat van het nieuwe stelsel, maar plaatst wel een aantal kanttekeningen. Lees meer »
Doekle Terpstra opent smart home concept store BCC (15-2-2017)
Geplaatst op woensdag 15 februari 2017 om 12:33  |  Bron: InstallMedia
Voorzitter Doekle Terpstra van UNETO-VNI heeft op maandag 13 februari een bijzonder winkelconcept in Zoeterwoude geopend. Elektronica-retailer BCC laat in een shop-in-the-shop zien hoe de Nederlandse woning binnen afzienbare tijd kan veranderen in een smart home. UNETO-VNI ziet grote mogelijkheden in smart home-toepassingen. De ondernemersorganisatie heeft daarom samen met een aantal andere partijen het Smart Home Society Platform opgericht. Lees meer »
UNETO-VNI zet handtekening onder Zeeuws Energieakkoord (10-2-2017)
Geplaatst op vrijdag 10 februari 2017 om 14:29  |  Bron: InstallMedia
Zo’n 25 partijen, waaronder installateurskoepel UNETO-VNI, ondertekenen op 10 februari het Zeeuws Energieakkoord voor energiebesparing in de bestaande particuliere woningvoorraad. Met het akkoord geven de betrokken partijen aan dat ze samen werk willen maken van energiebesparing en renovatie in de particuliere woningbouw. Lees meer »
Energiebesparing via abonnement (7-2-2017)
Geplaatst op dinsdag 7 februari 2017 om 14:42  |  Bron: InstallMedia
Particuliere huiseigenaren in Overijssel krijgen in een proef de mogelijkheid een abonnement te nemen op energiebesparende maatregelen in hun huis. De huiseigenaren hoeven daardoor vooraf geen eigen spaargeld in energiebesparing (isolatie) of energieopwekking (zonnepanelen, warmtepomp) te steken of daarvoor te lenen. Lees meer »
Kinderboek wint Rioned Innovatieprijs (3-2-2017)
Geplaatst op vrijdag 3 februari 2017 om 15:07  |  Bron: InstallMedia
Het boek ‘Beer en Staartje’ is door de bezoekers van de Rioned-dag uitgeroepen tot rioleringsinnovatie van 2017. Het (voor)leesboek vertelt kinderen over de ondergrondse wereld van het riool en wat er wel en niet doorgespoeld kan worden. Lees meer »
Wafilin Systems wint WIS-award 2017 (2-2-2017)
Geplaatst op donderdag 2 februari 2017 om 15:38  |  Bron: InstallMedia
Na een spannende finale met zeven deelnemers heeft Wafilin Systems eind januari met de innovatie ‘Concentrating Milk’ de WIS Award (Water Alliance Innovation Stimulation Award) gewonnen. De innovatie-stimuleringsprijs, die de Water Alliance jaarlijks uitreikt, werd tijdens het internationale symposium WaterLink in het WTC Expo Leeuwarden in de wacht gesleept. Lees meer »
UNETO-VNI ondertekent grondstoffenakkoord (27-1-2017)
Geplaatst op vrijdag 27 januari 2017 om 18:00  |  Bron: InstallMedia
Installateurskoepel UNETO-VNI heeft het grondstoffenakkoord ondertekend. In dit akkoord spreken overheid en bedrijfsleven af om nog dit jaar aanbevelingen te formuleren voor de ontwikkeling naar een circulaire economie in 2050. Het nieuwe kabinet kan vervolgens met deze aanbevelingen aan de slag. Meer dan 180 partijen hebben het akkoord inmiddels getekend. Lees meer »
'We maken van Nederland het energiezuinigste land ter wereld' (25-1-2017)
Geplaatst op woensdag 25 januari 2017 om 16:30  |  Bron: InstallMedia
‘We maken van Nederland het energiezuinigste land ter wereld.’ Dat zegt Doekle Terpstra in het interview in het vakblad K&S dat binnenkort verschijnt. De 60-jarige Terpstra volgt op 1 februari Titia Siertsema op die vier jaar voorzitter was van UNETO-VNI. Lees meer »
Verduurzaamd Kröller-Müller Museum klaar voor de toekomst (24-1-2017)
Geplaatst op dinsdag 24 januari 2017 om 10:06  |  Bron: InstallMedia
Het Kröller-Müller Museum in Otterlo beschikt – dankzij Kuijpers Installaties – sinds half januari in het hele gebouw over een moderne klimaatinstallatie. Deze zorgt voor optimale klimaatomstandigheden voor de kunstcollectie en voor een behaaglijk gevoel voor de museumbezoeker. De operatie om met nieuwe systemen 20 procent aan energie te besparen, duurde anderhalf jaar. Het museum bleef al die tijd gewoon open. Lees meer »
77 energieneutrale woningen in Arnhemse ecowijk (23-1-2017)
Geplaatst op maandag 23 januari 2017 om 11:49  |  Bron: InstallMedia
Eind januari worden de projectovereenkomsten ondertekend voor 77 energieneutrale woningen in de nieuwe ecowijk De Kiem in het Arnhemse Schuytgraaf. In slechts drie maanden tijd hebben tien bouwteams op initiatief van vereniging DNA in de Bouw levensvatbare duurzame woningen ontworpen waarvoor al tientallen gegadigden zijn. Lees meer »
« Terug in de tijd
Inloggen+ Inloggegevens vergeten?
+ Registreren
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@installatieportal.nl