InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Online diensten voor uw bedrijfsvoering
Verhoog uw productiviteit met de online diensten van InstallatiePortal. Wij bieden u diverse applicaties waarmee u uw bedrijfsvoering handiger, efficiënter en voordeliger maakt. Met de online diensten van InstallatiePortal heeft u altijd en overal toegang tot al uw applicaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een offerte maken, calculeren met de UNETO-VNI calculatietijdnormen en technische specificaties mobiel raadplegen bij een klant. Bovendien is de informatie altijd actueel. Maar kunt bijvoorbeeld ook op uw eigen computer een fraaie folder samenstellen en deze met één druk op de knop laten drukken.

Veel diensten zijn voor leden van UNETO-VNI gratis. Voor enkele diensten dient u een extra abonnement af te sluiten. Klik hier voor het complete dienstenoverzicht of download hier het aktuele dienstenoverzicht.


Het Laatste Nieuws


UNETO-VNI Tijdnormen 2016 beschikbaar
Geplaatst op donderdag 21 april 2016 om 14:28  |  Bron: InstallatiePortal
De ‘calculatietijdnormen uitgave 2016’ zijn als importbestand en handboek beschikbaar gemaakt binnen Online Kantoor. Tevens zijn de tijdnormen als digitaal handboek beschikbaar voor gebruikers die geen Online Kantoor toepassen, op onlinediensten.uneto-vni.nl. De wijzigingen die in 2016 zijn doorgevoerd zijn vermeld op de webpagina van het betreffende handboek. Lees meer »
Vakbeurs over duurzame energieopwekking en -besparing (22-8-2017)
Geplaatst op dinsdag 22 augustus 2017 om 14:28  |  Bron: InstallMedia
De Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober in Den Bosch is een waardevol platform voor ondernemers die zich serieus bezighouden met duurzame energieopwekking en -besparing. Lees meer »
Oud-minister Cramer opent internationaal symposium over sanitatie (15-8-2017)
Geplaatst op dinsdag 15 augustus 2017 om 11:59  |  Bron: InstallMedia
Op 23 augustus opent oud-minister van milieu, prof. dr. Cramer het internationaal symposium ‘Water Supply and Drainage for Buildings’ in Haarlem. Jacqueline Cramer was als minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer nauw betrokken bij veilige leidingwaterinstallaties. Lees meer »
Imtech: hoger beroep na vernietiging boetes voormalige top (19-7-2017)
Geplaatst op woensdag 19 juli 2017 om 12:00  |  Bron: InstallMedia
De AFM legt zich niet neer bij de vernietiging door de rechtbank van de boetes voor voormalig Imtech-topmannen René van der Bruggen en Boudewijn Gerner. De mededingingsautoriteit maakte woensdagochtend bekend hoger beroep te hebben ingesteld bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb). Lees meer »
Alliander installeert eerste publieke gelijkstroomstation (12-7-2017)
Geplaatst op woensdag 12 juli 2017 om 13:50  |  Bron: InstallMedia
Netwerkbedrijf Alliander installeerde maandag 10 juli het eerste publieke gelijkstroomstation van Europa. Het station vormt het hart van het toekomstige gelijkstroomnet op het Lelystad Airport Businesspark en het nieuwe Lelystad Airport. Met dit net wil Alliander onderzoeken in hoeverre een publiek gelijkstroomnet een aanvulling kan bieden op het reguliere wisselstroomnet en welke rol dit kan spelen in de overgang naar een duurzame energievoorziening. Lees meer »
10 kanshebbers voor de UNETO-VNI Innovatie Award (12-7-2017)
Geplaatst op woensdag 12 juli 2017 om 12:19  |  Bron: InstallMedia
UNETO-VNI reikt dit jaar voor het eerst de Innovatie Award uit. De hoofdredacties van de vakbladen E&I en K&S hebben 10 projecten genomineerd die voor de eerste Award in aanmerking komen. De projecten dragen op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Lees meer »
Meer jongeren kiezen voor techniek (7-7-2017)
Geplaatst op vrijdag 7 juli 2017 om 11:48  |  Bron: InstallMedia
Het aantal jongeren dat voor een technisch profiel of een technische studie kiest stijgt sinds 2013 gestaag. Ook op de technische arbeidsmarkt zijn er positieve ontwikkelingen: de werkloosheid onder technici is afgenomen en meer afgestudeerden met een technische opleiding kiezen voor een technische baan. Lees meer »
Winnaars NRP Gulden Feniks 2017 bekend (6-7-2017)
Geplaatst op donderdag 6 juli 2017 om 13:11  |  Bron: InstallMedia
De winnaars van de NRP Gulden Feniks 2017 zijn bekend. A’Dam Toren is winnaar in de categorie Transformatie, Tandheelkunde RadboudUMC in Nijmegen wint in de categorie Renovatie, Nijmegen Omart de Waal is winnaar in de categorie Gebiedstransformatie en Ru Paré is unaniem als winnaar gekozen in de extra prijscategorie Low budget, High impact. De prijzen zijn op woensdag 5 juli uitgereikt in De Fabrique in Utrecht. Lees meer »
UNETO-VNI organiseert Sanitaire Techniekendag (4-7-2017)
Geplaatst op dinsdag 4 juli 2017 om 12:15  |  Bron: InstallMedia
UNETO-VNI organiseert op 20 september de Sanitaire Techniekendag, een bijeenkomst speciaal voor leden. Tijdens deze dag op Landgoed de Horst in Driebergen brengen specialisten bezoekers op de hoogte van de laatste ST-ontwikkelingen. Lees meer »
Onderzoek naar legionellapreventie in de praktijk (14-6-2017)
Geplaatst op woensdag 14 juni 2017 om 12:21  |  Bron: InstallMedia
Isso is een onderzoek gestart onder alle uitvoerders van richtlijnen en maatregelen om legionella te voorkomen. Dit grootschalige onderzoek met de naam ‘Drinkwater veiligheid’, moet aantonen waar en waarom het nog steeds mis gaat in de praktijk. Isso wil daar met constructieve oplossingen paal en perk aan stellen. Lees meer »
Provincie Brabant staat garant voor boringen aardwarmte (31-5-2017)
Geplaatst op woensdag 31 mei 2017 om 11:15  |  Bron: InstallMedia
De provincie Noord-Brabant stelt zich voor maximaal 3,5 miljoen euro garant voor 5 boringen naar aardwarmte. De garantstelling is voor het Energiefonds Brabant dat samen met Hydreco Geomec de boringen uitvoert en exploiteert. Zij investeren circa 100 miljoen euro in de 5 aardwarmteprojecten. Lees meer »
« Terug in de tijd
Inloggen+ Inloggegevens vergeten?
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl