InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Publicatie Platform
Publicatie Platform
Het Publicatie Platform bevat diverse brochures, productbladen, advertenties en de module ‘Gebruikshandleiding Woninginstallaties’ met een handleiding en meterkastkaart. Voor het gemak zijn deze allemaal ‘publicaties’ genoemd.

Efficiënt en professioneel communiceren met uw klant
Bij gelijkwaardige producten en diensten bepaalt de kwaliteit en intensiteit van uw communicatie vaak hoe u zich onderscheidt van uw concurrent. Eén van de vele redenen om met enige regelmaat met uw (potentiële) klanten in contact te treden.
U kunt uw klantcontacten via tal van communicatiemiddelen onderhouden: uw website, productfolders, bedrijfsbrochure, advertenties, correspondentie, enz. Een goede, dat wil zeggen vakkundig opgezette publicatie vereist in de meeste gevallen de inspanning en expertise van een professioneel communicatiebureau met tekstschrijvers en vormgevers. Ook hier geldt: ‘Ieder z’n vak!’. De praktijk leert dat de gang naar een communicatiebureau vaak wordt belemmerd door tal van factoren: de inspanningen die u alsnog zelf moet leveren en waarvoor de tijd u ontbreekt en de niet zelden hoge rekening die u na afloop mag verwachten.

Het UNETO-VNI Publicatie Platform
UNETO-VNI beschikt over professionele communicatie expertise, zowel intern als door een netwerk van externe vakmensen. Om deze expertise aan zo veel mogelijk leden ter beschikking te stellen is deze vervat in een eigen UNETO-VNI Publicatie Platform.
Met dit platform kunt u via een internetverbinding publicaties aanpassen aan uw persoonlijke behoefte, inzichten en gewenste uitstraling. Ten aanzien van de vorm, inhoud en tekst hebben wij al enkele beproefde ideeën voor u uitgewerkt. Mogelijke aanpassingen variëren per soort publicatie van het aanbrengen van uw naam, bedrijfslogo en adresgegevens tot het geheel naar eigen behoefte en smaak aanpassen van zowel tekst als vormgeving (kleurgebruik, lettertypes en illustraties). Zo kunt een eigen herkenbare publicatiereeks maken met een vertrouwd gezicht naar uw klant. Ook kunt u zelf beslissen hoe u uw publicatie wenst te bestellen en ontvangen: u kunt uw eindproduct als drukwerk in diverse oplages tegen gereduceerde prijs bestellen, of u kunt de publicatie downloaden als pdf, een bestand waarmee u uw publicatie bij uw eigen drukker kunt laten vervaardigen.

Uw voordeel
Met het Publicatie Platform willen wij het u gemakkelijk maken om op een rijdende communicatietrein te stappen en optimaal te profiteren van de voordelen die het platform u biedt:
  • u verbetert de kwaliteit van uw klantcontacten;
  • u maakt optimaal gebruik van de communicatiekennis en creativiteit (tekst, vorm en beeld) waarover UNETO-VNI beschikt;
  • het platform is zeer laagdrempelig: u behoeft niet op zoek naar een communicatiebureau;
  • u bespaart tijd en geld, ook doordat u gebruik maakt van de collectieve inkoop van drukwerk;
  • u kunt uw eigen herkenbare publicatiereeks maken, wat uw herkenbaarheid en positieve uitstraling bij de klant ten goede komt.
Abonnementen
Het Publicatie Platform is alleen beschikbaar voor leden van UNETO-VNI. Projectpartners kunnen - op aanvraag - gebruik maken van de applicatie Gebruikshandleiding Woninginstallaties.

Leden UNETO-VNI Projectpartners
Basisabonnement (alle publicaties exclusief Gebruikshandleiding) gratis n.v.t.
Abonnement Gebruikshandleiding Woninginstallaties € 100,00 op aanvraag

De kosten van eventuele aanvullende abonnementen op het PublicatiePlatform worden rechtstreeks door UNETO-VNI bij u in rekening gebracht.


Ervaringen
Dankzij de telefoondienst haal ik mijn planningen weer.

Jan Jansen
Installatiebedrijf JansenDe telefoondienst heeft de stress enorm verminderd tijdens het klussen.

Mark de Vries
De Vries Installatie en Onderhoud
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl