InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Online Kantoor Compleet
Online Kantoor Compleet
Met het Online Kantoor maakt u calculaties, offertes en beheert u uw artikelen en relaties. Met deze dienst kunt u vanaf iedere computer met een internetverbinding en een webbrowser direct aan de slag. Overal en altijd!

Het beheren van de software, het installeren van updates: daar heeft u geen omkijken naar. U werkt altijd met de meest actuele versie van de software.

Het Online Kantoor is eenvoudig van opzet en structuur, zodat u geen dure trainingen of implementatietrajecten hoeft te doorlopen. U kunt meteen zelf aan de slag door de uitgebreide helpfunctionaliteit. Door de transparante structuur, eenduidige opbouw van schermen en duidelijke navigatie, vindt u binnen zeer korte tijd uw weg.

Bekijk ook onze tutorials. Door het bekijken van een aantal van deze korte instructiefilms krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van het Online Kantoor.


Prijzen Online Kantoor
Leden UNETO-VNI Niet-leden UNETO-VNI
€ 35,00 (1e) € 60,00 (1e)
€ 32,50 (volgende) € 57,50 (volgende)
  • inclusief de online leveranciersbestanden van 2 leveranciers naar keuze.
  • met 2BA Compleet abonnement zijn alle leveranciers beschikbaar.


Schermvoorbeelden
Ervaringen
Het Online Kantoor ziet er goed uit. We gebruiken nu een verouderd DOS-pakket en hebben gekozen voor het Online Kantoor omdat het eenvoudig werkt en alles biedt wat we nodig hebben tegen een gunstige prijs. We zijn nog bezig met het opdoen van ervaring met het pakket, maar ik heb bijvoorbeeld zelf al snel mijn offertes op maat kunnen maken, inclusief ons eigen logo.

Theo Verveer
Verveer Elektrotechniek B.V. te RidderkerkHet Online Kantoor bevalt prima. Wij gebruiken eigenlijk alles tot en met de werkbonnen. Met de sjablonen heb ik zelf de offertes, werkbonnen en facturen aangepast op ons briefpapier. Het pakket is echt simpel te gebruiken. Ik werk veel samen met een collega installatiebedrijf en zij gaan het nu ook gebruiken.

Gerard Polak
Technisch Bureau Polak te AlmereBinnen ons bedrijf gebruiken we al vele jaren een DOS applicatie. Dat werkt op zich prima, maar het wordt nu tijd om over te stappen naar een volgende generatie software. De voordelen van online werken spraken ons erg aan: altijd actuele software, geen gedoe met back-ups en bij een computercrash, diefstal of brand is het gewoon een kwestie van opnieuw inloggen met een andere computer; je gegevens staan immers online. We gebruiken nu al een tijdje het Online Kantoor naast onze oude pakket en kunnen zo goed vergelijken. Tot nu toe bevalt het Online Kantoor erg goed. We gebruiken de werkbonnen en koppelen ook met het online documentbeheer van Google. Ideaal: alle relevante documenten kunnen we netjes aan een klant of calculatie koppelen.

Twan Jochijms
Texis B.V. te Reuver
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl