InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Online Service
Online Service: kwaliteit verdient zich heel gauw terug!
Stel, u heeft het beheer over een installed base van verwarmingsinstallaties, zonneboilers, airco's, brandmeld-/beveiligingsinstallaties of noem maar op. Uw binnendienst regelt dat uw buitendienst het onderhoud en de storingsafhandeling uitvoert. Maar, wat als er een storingsmelding binnenkomt en iedereen is weg: wie zit er het dichtst bij, wie heeft de kennis, de onderdelen en de tijd?

Met Online Service heeft uw bedrijf de registratie, planning en uitvoering volledig onder controle. De planner weet exact wie waar zit en stuurt de monteurs op afstand aan. Met een tablet, routeplanner, informatie over de apparatuur en met werkbonnen die bij de klant online worden opgesteld en ondertekend. De werkbonnen zijn zo volledig dat ze de basis zijn voor het proces van registratie, retouren, voorraad en facturatie. En de klant: is tevreden omdat de juiste monteur op het juiste tijdstip de klus kan klaren.

De voordelen van Online Service op een rijtje:
  • Tevreden klanten door goede performance,
  • Zéér doeltreffende inzet van uw buitendienst,
  • Wagenvoorraad bij de hand,
  • Uiterst kosteneffectief,
  • Geen onnodige schijven in de bedrijfsvoering,
  • Continue managementinformatie beschikbaar,
  • Snelle facturatie en optimale cashflow.

Prijzen
Als lid van UNETO-VNI beschikt u voor slechts € 99,- (niet leden € 149,-) per maand over een compleet Online Service systeem, met de mogelijkheid om één buitendienstmedewerker uit te rusten met de mobiele applicatie. Per extra buitendienstmedewerker: € 49,- (niet-leden € 75,-) per maand (smartphone/tablet/laptop met internetverbinding vereist, niet inbegrepen). Prijzen excl. BTW.

Online Service: ook voor uw bedrijf?

Als u werkzaam bent in 'service & onderhoud', dan is Online Service zeker iets voor u, ongeacht of u een klein of een groot bedrijf heeft.
Ook voor maatwerkprojecten kunt u bij Online Service terecht.
Klik hier en er wordt binnen een werkdag contact met u opgenomen.

Hoe gaat het bestellen in z’n werk?
U geeft als eerste aan hoeveel (binnendienst) medewerkers u toegang wilt geven tot de planning-/back office module. Standaard is er één buitendienstmedewerker inbegrepen. Vervolgens kunt u het aantal extra buitendienstmedewerkers opgeven.

Door het invullen van de aantallen kunt u bestellen. Binnen vijf werkdagen stellen wij u de Online Service dienst beschikbaar.

Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl