InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Online Personeel
Online Personeelszaken: van 2 tot 200 medewerkers
Juist met wat minder personeel is het lastig om alle personeelszaken op orde te houden. Natuurlijk heeft een kleiner bedrijf geen aparte personeelsafdeling, maar toch moeten er ziekmeldingen worden genoteerd, vakanties gepland, cursussen gevolgd en functioneringsgesprekken gehouden.
InstallatiePortal heeft nu Online Personeelszaken, waarin u alle informatie op personeelsgebied kunt vastleggen, ongeacht of het om 2 of 200 medewerkers gaat. Bovendien is Online Personeelszaken helemaal toegesneden op de installatiebranche en vormt een uitstekend verlengstuk van het Werkboek Personeelsmanagement van UNETO-VNI!

In de personeelsadministratie kunt u de informatie over uw medewerkers kwijt: online personeelsdossiers, arbeidscontracten, rapportages, registratie van bedrijfsmiddelen, enzovoort. Dankzij de vaste indeling kunt u de informatie snel vinden, overzichten uitdraaien en statistieken samenstellen. Bovendien kunt u Word-, Excel- en PDF-documenten koppelen aan de afzonderlijke personeelsdossiers.

De verzuimregistratie is meer dan ziek- en betermelden alleen. U heeft hier immers ook met wettelijke regelingen te maken, zoals de Wet Poortwachter. Geen zorg, de verzuimregistratie van Online Personeelszaken is daar helemaal op ingesteld!

Dankzij de verlofregistratie ziet u in één oogopslag wie, wanneer met vakantie is en gaat. Maar deze verlofregistratie biedt meer, als uw werknemers eigen online beheeraccounts hebben en er voor de leidinggevende snelle en sturende managementinformatie uit komt. De registratie houdt rekening met de meest actuele vakantiewetgeving en met art. 9.5 van de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf: het sparen van uren voor een lange verlofperiode.

Met het onderdeel functioneren & beoordelen krijgt u de managementtools in handen om de functionerings- en beoordelingsgesprekken zo objectief en taakgericht mogelijk uit te voeren en vast te leggen. Als u tevoren de verwachtingen omtrent competenties, vaardigheden, doelstellingen en resultaten aangeeft, heeft u op deze manier snel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

Zo beschikt u over een Online Personeelszaken die zich qua performance kan meten met een 'gewone' afdeling PZ, maar dan met een veel lichter prijskaartje!

Prijzen:

De basisuitvoering van Online Personeelszaken voorziet in één toegang tot de administratie en capaciteit voor max. 5 medewerkers.

Prijzen 2102 (excl.BTW), per maand Leden-prijs* Niet-leden prijs*
Online Personeelszaken basis/registratiemodule incl. 5 medewerkers € 25,- € 37,50
Online Personeelszaken basis extra medewerker € 5,- € 7,50
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl