InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Instalpedia - ISSO-digitaal
Instalpedia - ISSO-digitaal
ISSO-digitaal is de digitale bibliotheek waarin de publicaties die ISSO uitgeeft meteen online beschikbaar zijn. Geen gezoek meer in de boekenkast, de publicatie is met één druk op de knop beschikbaar. Met ISSO-digitaal heeft u de meest recente versie van de publicatie tot uw beschikking, waarin eventuele aanvullingen of aanpassingen continu worden verwerkt. Tevens kunt u, via kernwoorden, gemakkelijk in meerdere ISSO publicaties tegelijk zoeken. Ook kunt u interactief andere documenten, zoals het Bouwbesluit of NEN-normen, raadplegen. Deze documenten worden geleverd via BrisWarenhuis. Tevens hebben gebruikers van de rekenprogramma’s van Bink en VABI de mogelijkheid de kennis in ISSO-digitaal als naslagsysteem benutten. Tot slot bevat de ISSO-toolshop diverse tabellen, rekenprogramma’s en informatiesheets die aansluiten bij informatie uit de ISSO-publicaties of die gewoon praktisch zijn bij het dagelijkse werk van ontwerpers en installateurs.

ISSO Kleintjes
ISSO heeft speciaal voor de kleine installateur de ISSO kleintjes samengesteld. Dit zijn praktische handleidingen die gebaseerd zijn op ISSO-publicaties en daarmee voldoen aan de wet- en regelgeving. Onderstaand vindt u een overzicht van de beschikbare kleintjes.

ISSO kleintjes
Kleintje Vloerverwarming
Kleintje U en Rc waarden
Kleintje Riolering
Kleintje Legionellapreventie
Kleintje Gas
Kleintje Stooklijnoptimalisatie
Kleintje Meetmethoden Elektrotechniek
Kleintje Ventilatie
Kleintje Warmteverlies
Kleintje CV
Kleintje Water
Kleintje Binnenklimaat
Kleintje Inregelen
Schermvoorbeelden

Abonnement op ISSO-digitaal
Een abonnement bestaat uit twee componenten. Allereerst sluit u een basislicentie af waarmee u toegang heeft tot de ISSO-Toolshop en de teksten van het Bouwbesluit. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om digitale uitgaven, applicaties en softwaretools aan te schaffen.Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl