InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Instalpedia - FGOplus
Instalpedia - FGOplus
FGOplus biedt u de onderhouds- en instelgegevens van ruim 1.000 cv-toestellen, inclusief toelichtende teksten, achtergronden van storingen en de oplossing ervan. De gegevens zijn ook te benaderen vanaf een mobiele telefoon met internet abonnement, zodat uw monteurs vanaf de werkplek aan de slag kunnen met FGOplus.

Op FGOplus treft u van de meeste cv-toestellen de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsaspecten aan. Het gaat om cv-toestellen met een belasting tot 130 kW die vanaf eind jaren zeventig geleverd zijn. Van deze ruim 1.000 cv-toestellen zijn standaard onderhoudsformulieren opgesteld die in de dagelijkse praktijk kunnen worden toegepast. Het betreffen zowel de onderhoudspunten als ook de instelgegevens.

U vindt snel de storings- en servicecodes met toelichtende teksten. Hiermee kan online naar de achtergronden van storingen en de oplossing worden gezocht. Het onderhoudsformulier kunt u als pdf printen of opslaan. Op het formulier zijn uw bedrijfsgegevens, op basis van de ingevulde inloggegevens, reeds ingevuld. Naast de onderhoudsgegevens zijn ook installatie- en onderhoudsvoorschriften van de toestellen digitaal beschikbaar. De gegevens zijn ook te benaderen vanaf een mobiele telefoon met internet abonnement, zodat uw monteurs vanaf de werkplek aan de slag kunnen met FGOplus.

Prijs in de webshop van UNETO-VNI

De kosten van deze dienst worden rechtstreeks door UNETO-VNI bij u in rekening gebracht.

Klik hier voor het afsluiten van een abonnement.


Ervaringen
Dankzij de telefoondienst haal ik mijn planningen weer.

Jan Jansen
Installatiebedrijf JansenDe telefoondienst heeft de stress enorm verminderd tijdens het klussen.

Mark de Vries
De Vries Installatie en Onderhoud
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl