InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Diensten
Online Kantoor Compleet
Met het Online Kantoor maakt u calculaties, offertes en beheert u uw artikelen en relaties. Met deze dienst kunt u vanaf iedere computer met een internetverbinding en een webbrowser direct aan de slag. Overal en altijd!

Lees meer »
Online Kantoor AFAS
Met het Online Kantoor AFAS voert u de totale automatisering door in uw bedrijf: calculaties, offertes, facturen, projecten, werkbonnen, urenboekingen, boekhouding, salarisadministratie, intranet, uw internetsite, het beheer van uw artikelen en relaties. In deze uitgebreide versie heeft u tevens het voordeel dat u niet vooraf investeert in de aankoop van licenties en consultancy: wij bieden een omgeving waar uw installatiebedrijf in de meeste gevallen de gehele automatisering in onder kan brengen. Alles voor een standaard maandbedrag.

Lees meer »
Calculatietijdnormen
De calculatietijdnormen van UNETO-VNI zijn nu online, via de InstallatiePortal, te raadplegen en te gebruiken! Niet meer opzoeken in de boeken, maar met één muisklik de gevraagde informatie in beeld. U heeft nog meer profijt van de calculatietijdnormen als u de calculatietijdnormen in Online Kantoor gebruikt.

Lees meer »
Instalpedia - Documentenoverzicht
Het documentenoverzicht dient als ondersteuning bij het documentenbeheer van technische documenten en normbladen bij installatiebedrijven en installatiebedrijven in bezit van een procescertificaat conform BRL 6000. Aan de hand van dit overzicht kan worden nagegaan welke normen of documenten vanuit de regelgeving (Bouwbesluit) of vanuit certificatie verplicht zijn. Ook kan worden nagegaan of de in bezit zijnde documenten nog actueel zijn.

Lees meer »
Instalpedia - FGOplus
FGOplus biedt u de onderhouds- en instelgegevens van ruim 1.000 cv-toestellen, inclusief toelichtende teksten, achtergronden van storingen en de oplossing ervan. De gegevens zijn ook te benaderen vanaf een mobiele telefoon met internet abonnement, zodat uw monteurs vanaf de werkplek aan de slag kunnen met FGOplus.

Lees meer »
2BA Abonnement
Bij uw abonnement op Online Kantoor beschikt u over alle 2BA artikelen van twee leveranciers naar keuze. Deze kunt u selecteren in het Inrichting/2BA menu van Online Kantoor. Wilt u gebruik kunnen maken van alle bijna 7 miljoen artikelen uit de 2BA artikeldatabase, dan kunt u een aanvullend abonnement afsluiten.

Lees meer »
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl