InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Registreren UNETO-VNI Online Diensten
Ja, ik ben lid van UNETO-VNI.

Basisabonnement: € 7,50 per maand (per gebruiker)
Een basisabonnement op de InstallatiePortal sluit u af voor onbepaalde tijd; u kunt per kwartaal opzeggen (zie de Algemene Voorwaarden). Ook de facturatie vindt plaats per kwartaal.

Leden van UNETO-VNI die zich hier als abonnee van de InstallatiePortal registreren, krijgen nu een proefabonnement op de InstallatiePortal, Online Kantoor en op de Calculatietijdnormen van UNETO-VNI, gratis en vrijblijvend tot het einde van de volgende kalendermaand.

Om uw lidmaatschap te verifiëren dient u hieronder de UNETO-VNI gebruikersnaam en het wachtwoord van uw bedrijf op te geven.

UNETO-VNI gebruikersnaam (van uw bedrijf):


UNETO-VNI wachtwoord (van uw bedrijf):


Verifieer
Let op: u kunt zich hier (nog) niet abonneren met uw persoonlijke logingegevens van de ledensite van UNETO-VNI. Wij vragen hierboven om de gegevens van uw bedrijfsaccount. De gebruikersnaam van uw bedrijfsaccount is gelijk aan uw 6-cijferig debiteurennummer zoals vermeld op de facturen van UNETO-VNI, tenzij u uw gebruikersnaam zelf hebt aangepast. Mocht u het bijbehorende wachtwoord zijn vergeten, neem dan contact op met de Ledenadministratie van UNETO-VNI. U hoeft zich slechts eenmalig te abonneren op de InstallatiePortal, daarna kunt u inloggen vanaf de homepage.


U bent lid van UNETO-VNI: geen registratie, gebruik zonder kosten, inbegrepen bij uw lidmaatschap

Leden van UNETO-VNI, krijgen een aantal Apps voor calculeren, offreren en factureren gratis als Ledenvoordeel! U hoeft zich niet te registreren, maar kunt inloggen met de UNETO-VNI gebruikersnaam en het wachtwoord, zoals u die ook voor andere UNETO-VNI websites gebruikt. Met het inloggen verklaart u de Algemene Voorwaarden voor akkoord.


U bent (nog geen) lid van UNETO-VNI: registreer u voor een basisabonnement voor € 2,50 per gebruiker per maand

Om gebruik te maken van de online diensten als u geen lid bent van UNETO-VNI moet u zich eerst registreren. Ook bedrijven die geen lid zijn van UNETO-VNI kunnen zich abonneren op de UNETO-VNI Online Diensten. U sluit een betaald abonnement af.

Zie onderstaande link als u meer wilt lezen over UNETO-VNI of als u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap.

Lees meer over UNETO-VNI »

Als u op dit moment niet geïnteresseerd bent in een UNETO-VNI lidmaatschap maar wel gebruik wilt maken van UNETO-VNI Online Diensten, klik dan op onderstaande link voor het aanmelden voor een basisabonnement. Een basisabonnement op UNETO-VNI Online Diensten sluit u af voor onbepaalde tijd; u kunt per kwartaal opzeggen (zie de Algemene Voorwaarden).

Ga verder met abonneren »
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl