InstallatiePortal Diensten > Perfect afgestemd op de installatiebranche
Breedbeeld aan
Disclaimer
InstallatiePortal en IP Software B.V. spannen zich in om ervoor te zorgen dat de informatie op deze internetsite correct en actueel is. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. InstallatiePortal en IP Software B.V. aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze internetsite of als gevolg van de hierop gepubliceerde informatie.

De internetsite kan hyperlinks naar websites van derden en reclame-uitingen van derden bevatten die niet onder het beheer van InstallatiePortal en IP Software B.V. vallen. Deze hyperlinks en reclame-uitingen impliceren niet de goedkeuring van InstallatiePortal en IP Software B.V. met betrekking tot de inhoud van die websites en reclame-uitingen.

Op daartoe aangewezen pagina's van de internetsite kunnen gebruikers producten, diensten en informatie aanbieden en vragen. De betreffende gebruikers zijn volledig verantwoordelijk voor de gegevens die zij verstrekken en de overeenkomsten die zij sluiten. De betreffende gebruikers vrijwaren InstallatiePortal en IP Software B.V. tegen aanspraken van derden.

InstallatiePortal en IP Software B.V. behouden zich het recht voor om gegevens van derden van de internetsite te verwijderen en/of toegang tot (delen van de) internetsite te blokkeren.
Contactgegevens
IP Software B.V.
Noorderhof 8
5804 BV Venray
T 0800 5804080
E support@ip-software.nl